GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
HURTIG LEVERING 2-5 ARBEJDSDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Virksomhedens juridiske navn:  P O Electro


CVR-nr.41791373
Adresse

Ved Klædebo 14

2970 Hørsholm


Mailadresse: Info@lassi.dk
Telefonnummer: 65747887

 
 

     

 

Betaling

 

 

Vi modtager følgende kort

 

Visadankort-mastercard og mobilepay

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
Bankoverførsel - Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen

Fragt

Vi bruger de største leverandører indenfor landets grænser til at leverer dine varer.

forsendelsen er gratis, når du bestiller hos os, ved køb over 500 kroner. Dog kun til den nærmeste pakkeshop.

Postnord og GLS eller tilsvarende. Betingelserne er gældende for hele Danmark inklusive alle brofaste øer. Bornholm samt større øer er inkluderet.

 

Afhængigt af hvilket fragtfirma vores lagre arbejder med. 

Vær opmærksom på at idag leveres flere varer til pick-up steder nær din bopæl. denne information får du på mail eller sms.

 

Leveringstid på varer er mellem 1-5 arbejdsdage. Dette skyldes at vi benytter både af eget lager og et ekstern lager. Ved ekstern lager betyder det, at varen er reserveret separat hos vores leverandør. Dette gør vi for at undgå at have for mange varer liggende fysisk på eget lager, for det kan være fordyrende.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (info@lassi.dk) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. DU MÅ IKKE SENDE VAREN UDEN EN BEKRÆFTELSE FRA OS. 

 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Venligst vær opmærksom på nogle varer, som har været i brug, kan grundet hygiejne ikke returneres. kontakt os før du foretager et køb, hvis du er i tvivl, hvilke produkter det drejer sig om. Det følger af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 5, at ved fjernsalg er der ikke fortrydelsesret ved ”levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Produkter

Varer solgt via vores side, er originale og indpakket i original emballage. Alle produkter er solgt med henblik på salg til det danske marked. Selvom vi opkøber fra udlandet, så er du fortsat dækket af dansk returret, reklamationsret og garanti. Vores produkter købes ind i hele Europa og derfor kan der være tilfælde hvor der ikke er dansk manual med. Men telefonerne har dansk menu. I tilfælde hvor du ønsker en dansk manual, kan vi sørge for at du får tilsendt et link med dansk manual.

 


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Mobiltelefoner og høretelefoner hører under den kategori, hvor varens værdi forringes, hvis emballagen brydes. det skyldes de hygeinemæssige foranstaltninger fra producenten. Der sker en værdiforringelse, da når varen kommer retur, så skal den til en teknisk kontrol og derefter vurderes gensalgsværdien.

 

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Prisfejl

 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 2 år. 


Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten

kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

 

 

Varen sendes til:

Vi bruger forskellige lagervirksomheder til at afsende og modtage vores varer. Derfor er det vigtigt at du sender varen retur til den adresse vi oplyser dig, efter din fortrydelse.  

 

Vi benytter os af både eget lager samt et distributionslager og samt fjernlager. 

Grundet kapacitet og sikkerhed, opbevares ikke mange telefoner hos os fysisk. Istedet har vi outsourcet vores varelager til både distributionscentrene og fjernlager. Et fjernlager er, når vi opbevare vores telefoner hos vores leverandør, som har sat vores telefoner til side. I distributionscentrene opbevares vores telefoner i sikret opbevaringsrum, og herfra plukkes varer for hvergang der kommer en bestilling.

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, som angives af os, ved enhver specifik forespørgsel. 
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 

Personoplysningerne registreres hos Lassi.dk v.P O electro og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige er Lassi.dk v.P O electro


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@lassi.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os, på info@lassi.dk, Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

 www.naevneneshus.dk

 

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Lassi.dk

Ved Klædebo 14

2970 Hørsholm

E-mail: info@lassi.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er opdateret. 30.11.2020

Trustpilot