GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
HURTIG LEVERING 2-5 ARBEJDSDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

Velkommen til Lassi.dk 

Verden er i forandring og for at tilpasse den, så har vi valgt at arbejde effektivt mod en arbejdsmodel der giver det bedste resultat for vores kunder og os selv.

Vores værdigrundlag er:

 

Hurtig salg: Sælg til den pris, som kommer vores kunder til gode. ja vi skal tjene men hellere på flere produkter i løbet af én dag, end ét salg i en længere periode.

 

Bedre kundeoplevelse: Når prisen er lav og kunden samtidig får en god respons på enhver kontakt med kundeservice, så betyder det en positiv respons og derved mersalg på sigt.

 

Kun de bedste produkter: Hvorfor vælge at sælge noget du tvivler på. kvalitet fremfor kvantitet. Herved undgår både kunden og vi, en negativ oplevelse.

 

Hør kunden: Ja, kunden skal have sit produkt og ja, der skal både lyttes, rådgives og ikke mindst hjælpes hele vejen igennem processen af salget.

 

Lassi.dk blev til, efter længere tids overvejelse om hvordan man kan sælge uden at være store til gode priser. Efter en længere tids søgen, fandt vi smuthullet til netop at sælge billigere på enkelte produkter. Vi samkøber med andre virksomheder og derved får vi massive rabatter. 

 

 

 

 

 

Trustpilot